CLOSE
Joy City Chongqing

Joy City Chongqing

Joy City Chongqing

w_A18152_02
w_A18152_01
A18152-DSCF5936_c
w_A18152_10
w_A18152_04
w_A18152_03
A18152-A1-54_c
A18152-A1-60_c
A18152-A1-58_c
w_A18152_07
w_A18152_09
A18152-A1-08_c
  • LOCATION

    Chongqing, China

  • CLIENT

    Chongqing Joycity

  • CATEGORY

    Commercial

  • GROSS BUILDING FLOOR AREA (Approx.)

    350,000 ㎡

  • COMPLETION YEAR

    2021

  • DESIGN YEAR

    2018

The design of the Joy City takes advantage of the height difference in topography, connecting the metropolis and the greenery with urban plaza, landscape retreat, circulation ring, double-view corridor, and three towers. From the north to the south, a series of interesting architectural spaces are created along the way.

The commercial podium and tower are made of silver-gray aluminum panels and glass as the exterior wall substrate, which outlines a simple and generous, transparent and light fashion sense. The south side of the landscape plaza has a different view to the natural mountains. Various types of casual dining activities are scattered among the greenery.

The 200-meter-long pipe corridor with reddish-inlaid light belt spans on the top of the commercial podium. It is the central axis of the project, which overlooks from the tower. The end of the pipe corridor has the view to the central park, and it views the metropolis in the other end, which the vision of new metropolis echoes the human nature. 

m_A18152_02
m_A18152_02
m_A18152_01
m_A18152_01
m_A18152_10
m_A18152_10
A18152-DSCF5936_m
A18152-DSCF5936_m
m_A18152_04
m_A18152_04
m_A18152_03
m_A18152_03
A18152-A1-60_m
A18152-A1-60_m
A18152-A1-58_m
A18152-A1-58_m
m_A18152_07
m_A18152_07
A18152-A1-54_m
A18152-A1-54_m
m_A18152_09
m_A18152_09
A18152-A1-08_m
A18152-A1-08_m
BACK TO
Joy City Chongqing